Спасіння душ

Є змога забрати з собою на Небеса єдине, й тільки єдине, – душі спасенних – не гроші, не будинки, не багатство, а тільки душі, що прийняли Ісуса Христа в свої серця. Спасенні – це діти Божі, викуплені кров’ю Агнця по вірі у Христа. И ця змога з’являється через Любов, яка пролилася в серця наші Духом Святим! Любові, що довічна, притаманна здатність спасати и завойовувати душі для Христа!

Християни, котрі пережили доторкання Слави Божої в Дусі Святому і вийшли на ниву Божу зі свідоцтвом Євангелія Ісуса Христа, побачили приголомшливий результат спасіння! Індивідуальна євангелізація принесла свої плоди. Тисячі душ навернулися до Христа. Факти спасіння, зцілення, хрещення Святим Духом зі знаменням говоріння на інших мовах на вулицях, в транспорті, на робочих місцях, скрізь і всюди свідчать про наближення пришестя Ісуса Христа.

  • В 2008 році 8636 людей запросили Ісуса Христа в свої серця.
  • 2009р. - 12378 людей.
  • 2010р. - 15848 людей.
  • 2011р. - 18532 людей – слава Ісусу Христу!
  • 2012р. – 25491 людина і 127 осіб були хрещені Духом Святим із знаменням говоріння мовами, а 214 осіб зцілилися!
  • 2013р. - 20 809 людей, 67 осіб були хрещені Духом Святим із знаменням говоріння мовами, 290 осіб зцілилися!
  • 2014р. - 22 587 людей, 90 осіб були хрещені Духом Святим із знаменням говоріння мовами, 683 осіб зцілилися!
  • 2015р. - 24 693 людини, 100 осіб були хрещені Духом Святим із знаменням говоріння мовами, 849 осіб зцілилися!
    Крім усього безліч бісів було вигнано при звільненні!
    ВЕЛИКИЙ І ВСЕСИЛЬНИЙ НАШ ГОСПОДЬ – ІСУС!!!

Зі сльозами на очах та радістю в серцях люди приймають Христа в свої серця, – слава Ісусу Христу! На Небесах велика радість за одного покаянного грішника. Уявіть, скільки торжества було за всіх цих спасенних!!!

В ці останні часи жниво справді велике, ниви пополовіли, а робітників мало. Дорожіть часом, уділяючи його хоч потроху для тих, хто гине, за що і одержите вінець за свій труд. Ви знаєте Бога давно, а скільком Ви засвідчили і скільки душ привели до Ісуса?
Прийшов час переглянути цінності і відновити пріоритети вічного– піти за призивом Божим: "йдіть…"!

Ось взірець, за яким Ви також можете успішно трудитися у славу Божу!

PDF, распечатать

Чи говорив Вам хтось, що Бог любить Вас і має прекрасний план для Вашого життя ? Дозвольте задати Вам коротке але важливе запитання: «Якщо Ви помрете прямо в цю мить, чи впевнені Ви без жодного сумніву в тому, що Ви попадете на Небо?»

В Біблії написано: «...всі згрішили і позбавлені слави Божої» і «заплата за гріх - смерть, а дар Божий - вічне життя в Христі Ісусі».

Ще Слово Боже говорить: «кожний, хто призве Ім'я Господнє - спасеться».

Якщо Ви хочете прийняти дар, який Бог має для Вас сьогодні, прочитайте цю молитву від серця:

«Дорогий Господь Ісус, увійди в моє серце. Прости всі мої гріхи, очисти, омий, і зціли мене. Ісус, дякую за те, що Ти так любиш мене, що помер на хресті за мене, воскрес із мертвих і знову повернешся за мною. Наповни мене Святим Духом.
Я спасений(а), я народжений(а) згори, я прощений(а), і я на шляху до Неба , тому що прямо зараз Ісус оселився в моєму серці».

Ісус Христос прощає всі Ваші гріхи, і пам'ятайте, що завжди потрібно бігти до Бога, а не втікати від Нього, тому що Він любить Вас і має прекрасний план для Вашого життя!

Прочитано 4503 разів